Kurv  

Ingen produkter

Forsendelse 0,00 kr
Total 0,00 kr

Kurv Tjek ud

Kategorier

Nyheder

 

Ny Atlet i TEAM EFX.

billede

Vi vil gerne byde Mikkel B Jensen, som kører speedway i 500CC klassen, velkommen i Team EFX.
Se mere om Mikkel på hans hjemmeside.
 

Ny Atlet i TEAM EFX.

billede

Vi vil gerne byde Jonas Jensen, som kører speedway, velkommen i Team EFX.
 

Ny Atlet i TEAM EFX.

billede

Vi vil gerne byde Anders Tesgaard, som har kvalificeret sig til RAAM (Race Across Amerika) i Juli Måned 2012, velkommen i Team EFX.
 

Ny Atlet i TEAM EFX.

billede

Vi vil gerne byde Jimmy Johnsen, som er professional Triathlet velkommen i Team EFX.
 

Ny Atlet i TEAM EFX.

billede

Vi vil gerne byde Stefan Kjer-Olsen velkommen i team EFX. Stefan som kører moto cross, har i år allerede vundet det tyske ADAC løb, selvom der endnu mangler at blive kørt et løb. Så herfra skal lyde et stort tillykke med titlen som ADAC Mester.
 

Sponsor for Team Christina Watches Onfone, i samarbejde med LASOTA TERAPI AKADEMI

billede

Det nye danske professionelle cykelhold Team Christina Watches Onfone, hvor kaptajnen er Michael Rasmussen, klarer sig over alt forventning i forhold til målsætningen.

De har formået at skabe et hold, hvor der også er styr på organisationen bag. Lasota Terapi Akademi, har tidligere hjulpet de topprofessionelle behandlere, der er bag holdet med undervisning og kurser af forskellig art.

Efter EFX-armbåndene nu er afprøvet på topatleter både i udlandet og herhjemme med gode resultater, samt et studie på Birmingham Universitet bekræfter en receptorisk effekt på muskelbevægeapparatet, er turen nu kommet til Team Christina Watches Onfone.

Lasota Terapi Akademi sponsorerer i en periode alle ryttere fra cykelholdet med EFX, således de forhåbentlig kommer bedre ud af restitutionen og føler mere power under løbene.

Vi glæder os over samarbejdet og håber på endnu bedre resultater.
 

Camilla Pedersen havde succes ved Europa Cup

af borgerjournalist Carsten Ditlefsen, Esbjerg.
billedeVed Europa Cup stævnet søndag den 24. oktober i Alanya (Tyrkiet) opnåede Camilla Pedersen fra Esbjerg Tri & Multisport en tilfredsstillende 17. plads i kvindernes elitefelt.

Camilla Pedersen fra Esbjerg Tri & Multisport (ETOM) deltog søndag den 24. oktober i sæsonens næstsidste afdeling af triathlon sportens Europa Cup på den olympiske distance. Da sæsonens første Europa Cup stævne blev afholdt den 11. april i Portugal havde Camilla Pedersen endnu ikke haft sin debut indenfor triathlon sporten – og derfor er det imponerede, at Camilla Pedersen ved sæsonens afslutning kan være med til at præge et Europa Cup løb i den tyrkiske varme.

Efter de 1.500 meter svømning lå Camilla Pedersen med fremme blandt de 4-5 bedste svømmere af de 35 deltagere I kvindernes elitefelt. På cyklingen kom hun med helt frem til fronten og var med til at præge de 40 km cykling. Ved skiftet til løb sætter Camilla Pedersen cyklen sammen med de første og hun løber ud på det afsluttende løb som nr. 2.

“Jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet” fortæller Camilla Pedersen fra Tyrkiet. “Det er kun mit 3. internationale stævne på den olympiske distance – og jeg har tidligere haft problemer med kvalme og ubehag under de afsluttende 10 km løb. I dag gik det efter planen og jeg havde et godt, jævnt løb”. På den afsluttende kilometer blev jeg overhalet to gange – men det var en kæmpe succes at gennemføre uden problemer på løbeturen” slutter Camilla Pedersen fra Alanya i Tyrkiet.

Europa Cup stævnet blev vundet af den 20 årige Rebecca Klamer fra Holland foran verdens ranglistens nr. 43, Maria Czesnik fra Polen.

FAKTA Camilla Pedersen fra Esbjerg Tri & Multisport (ETOM) er 27 år og havde sin debut indenfor triathlonsporten den 9. maj 2010. Den 6. juni opnåede hun en sølvmedalje ved det danske mesterskaber i triathlon – og den 5. september blev hun dansk mester for klubhold sammen med 3 klubkammerater fra Esbjerg Tri & Multisport. Den 19. september opnåede Camilla Pedersen en 9. plads ved et Europa Cup stævne i Grækenland. Samtidig optjent hun sine første point til verdensranglisten, hvor hun er placeret som nr. 309. Camilla Pedersen er kommet på Dansk Triathlon Forbunds Team Specialized (talentholdet) og satser nu på at kvalificere sig til de olympiske lege i London.
 

Nye atleter i Team EFX.

Vi vil gerne byde Esbjerg IF 92 velkommen i Team EFX.

billede
Esbjerg IF 92 1. hold i jyllandsserien.
 

EFX Performance, Inc. tager deres del i at rede havet.

Olieudslippet i Den Mexicanske Golf har bragt megen opmærksomhed på den hårfine balance i havet. Mens mange mennesker er oprørte over den tragedie, kan de ikke realisere den fulde virkning katastrofen vil have på dyrelivet i bugten.

Ud over olieudslip, er der mange andre problemer og bekymringer for vore oceaner over hele verden. EFX har arbejdet med ”Save the Sea” for at hjælpe med at uddanne offentligheden om havets liv og er indstillet på at lancere et særligt linje armbånd for at hjælpe med at sprede budskabet om at passe på vores farvande og bidrage til at øge bevidstheden, beskytte vores have og bringe den hårdt tiltrængte opmærksomhed til de fine have omkring os.

”Save the Sea” er en Californisk baseret, non-profit, dedikeret til at uddanne offentligheden om havet for at forbedre sundhed, levealder og levevilkårene for dem, der bor i og omkring havene. Dette opnås ved at finansiere værdige programmer og arrangementer, der giver en fornyet påskønnelse af havet og øget støtten til dem, der arbejder for at bevare den.

For at hjælpe ”Save The Sea`s” arbejde, har EFX designet et specielt armbånd med deres logo og farver, der skal sælges på www.efxdk.com. 20 procent af alle salg fra disse bands vil blive direkte doneret til organisationen for at fremme deres bevægelighed.

Det nye armbånd er EFX’s andet filantropiske indsats, efter den vellykkede lancering af deres brystkræft bevidsthed armbånd, der allerede har rejst næsten $ 20.000 til forskning i brystkræft.

For mere information om ”Save the Sea” og deres mission besøg deres hjemmeside på www.savethesea.org.